2025-plan sikrer bedre vilkår for danske virksomheder

Regeringen har i dag fremlagt sin 2025-plan for Danmark. I Børsmæglerforeningen glæder man sig over, at regeringens 2025-plan på en lang række parametre sikrer bedre vilkår for dansk erhvervsliv.

 

2025-planen skal skabe et økonomisk råderum på 65 milliarder kr. og består af syv overordnede punkter. I Børsmæglerforeningen er man især positive over for udsigten til skattelempelser til nye iværksættere,  lavere skat på aktie - og kapitalindkomst, investorfradrag og en justeret selskabsmodel, som fremmer virksomhedernes investeringer i Danmark. Hertil kommer at andelen af pensionsopsparinger på under 2 mio. kr., der kan investeres i unoterede aktier, forhøjes til 25% mod 20% i dag.

 

- Regeringens 2025-plan sikrer et solidt fundament for danske virksomheder, så de kan skabe vækst og arbejdspladser, siger Claus Gregersen formand for Børsmæglerforeningen og fortsætter:

 

- Skattelempelse til nye iværksættere, lavere skat på aktie - og kapitalindkomst samt investorfradrag er alle betydelige vækstdrivere, som vi byder hjertelig velkomment. Børsmæglerforeningen har tidligere anbefalet disse løsninger, som led i at udvikle dansk erhvervsliv og dermed øge vækst og beskæftigelse, understreger Claus Gregersen. 

 

- 2025-planen er skridt i den rigtige retning, og vi håber, at regeringen fortsætter ad den vej, slutter Claus Gregersen.

 
For yderligere oplysninger kontakt Claus Gregersen på: 3288 0200.
Børsmæglerforeningen|Postbox 1003|Amaliegade 7|DK-1256 København K|T:3332 7411| E: mail@dbmf.dk |Til Toppen af siden
Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her